sc. Initiale srl. prezinta: Elistaria.com
Flash Drive USB
Modele variate de USB Flash Drive
Memoriile externe, sau Flash Drive-urile USB, sunt şi ele obiecte promoţionale, însă funcţionalitatea lor depăşeşte cu mult funcţionalitatea celorlalte articole.
În ultimii ani preţurile acestora au scăzut semnificativ, odată ce mai mulţi producători mondiali din domeniul IT au început producţia masivă a acestora. Astfel, Flash Drive-ul USB a devenit unul dintre cele mai populare articole promoţionale din lume. Dacă luaţi în considerare eficienţa şi cheltuielile aferente, acest articol ar trebui să ocupă primele locuri ale clasamentului, când vă hotărâţi să faceţi o campanie sau doriţi să organizaţi un eveniment.

Punem la dispoziţia Dumneavoastră modele variate, în diverse culori şi capacităţi de stocare între 512 MB şi 8 GB. Puteţi alege dintr-o varietate largă, cum ar fi Flash Drive-urile în formă de carte de vizită, suport cărţi de vizite, pix, modele standard şi mici cu carcasă metalică sau din plastic, personalizabile pe suprafeţe mari, unele pe ambele suprafeţe.
 
FingerVerify
Siguranţa este pe primul loc - afirmă producătorii de USB, care au venit cu o idee unică: un Flash drive pe care se pot păstra datele în siguranţă. USB-ul este dotat cu un senzor de citire a amprentei utilizatorului. De asemenea pot fi adăugate de către utilizator şi alte amprente, care pot fi recunoscute. În plus pot fi adăugate şi parole, folosibile în cazuri de urgenţă.

FingerVerify
 
De ce este eficient?
  • Obiect promoţional personalizabil
În primul rând, ca şi celelalte obiecte promoţionale, poate fi personalizată. Varietatea formelor ne lasă mult spaţiu de mişcare în ceea ce priveşte creativitatea şi tehnicile de personalizare. Articolele din plastic pot fi tampografiate, cele cu suprafaţa plană putând fi imprimate şi prin serigrafie. Cele de culoare deschisă pot fi imprimate în policromie prin tehnica Piezo. Dacă doriţi ceva mai elegant, puteţi alege dooming-ul, ce constă în acoperirea unui autocolant cu răşină artificială iar Flash Drive-urile cu carcasă metalică pot fi gravate.
  • Spaţiu de stocare
În al doilea rând Flash Drive-ul USB este considerat unul dintre cele mai ingenioase şi funcţionale suporturi pentru transferul şi stocarea informaţiei. Pe Flash Drive se poate copia spotul serviciului oferit, broşurile produselor, prezentările firmei, iar în cazul unui distribuitor al jocurilor pe calculator, chiar şi o variantă demo al ultimei apariţii. Toate Flash Drive-urile au conexiune USB 2.0, astfel viteza de transmisie a datelor corespunde cerinţelor tehnologice prezente.
  • Fişiere adăugate
Dacă furnizaţi material digital, pe Flash Drive-uri se poate adăuga conţinut promoţional (Prezentăre PowerPoint, fişier Excel, document Word, fişier PDF, aplicaţie Flash şi altele), care va rula după introducerea acestuia în desktop sau laptop. Clientul poate opta pentru copierea unor fişiere, care pot fi şterse de utilizator, sau fişiere care nu vor putea fi şterse, astfel vor rămâne definitiv pe suportul digital. Costul unei astfel de personalizări este de 0.15 EURO/bucată în cazul fişierelor care pot fi şterse şi 0.50 EURO/bucată pentru fişierele care nu vor putea fi şterse, mărimea maximă a fişierelor fiind de 20 MB. Se pot instala şi fişiere tip autorun, care vor rula automat pe calculatorul utilizatorului.
  • Cadou corporate
De asemena pot fi folosite şi ca nişte cadouri corporate. Fie că e vorba de o conferinţă sau o simplă prezentare, sau alte ocazii speciale, alegând modelul potrivit, firma poate să-şi transmită personalitatea într-un mod individual şi creativ. Fiecare Flash Drive se poate împacheta în cutie cadou, accesibil într-o varietate largă de culori şi materiale cum ar fi cartonul sau plasticul.
 
USB in catalogul Initiale
 
Mai multe articole..
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL