sc. Initiale srl. prezinta: Elistaria.com
Firma Intiale vă pune la dispoziţie prin Elistaria o tehnologie performantă, cu ajutorul căreia putem personaliza majoritatea obiectelor promoţionale importate de către noi. Uneori nu e de ajuns imprimarea unui logo pe un obiect, clientul doreşte mai mult, ceva special. Aici venim în ajutorul Dumneavostră, oferindu-vă tehnici de personalizare optime, cu ajutorul cărora vă putem garanta o calitate superioară. Obiectele promoţionale reprezintă o metodă de promovare a unei firme sau a produselor/serviciilor acesteia. Clientul îşi alege de obicei promoţionalele după bunul plac şi obişnuinţă, astfel se ajunge ca acestea să aibă un impact minim sau chiar inexistent, altfel spus banii alocaţi pentru această metodă de promovare sunt o risipă, pe care clientul n-ar trebui să-şi permită.

Personalizarea în orice culoare

Trebuie să înţelegem, că nu mai suntem în perioada în care imprimăm pe un pix sau pe o brichetă numele şi numărul de telefon al firmei. Consumatorul primeşte deseori asemenea obiecte promoţionale. Dacă am întreba ce pixuri înscripţionate are în posesie, precis că n-ar putea să răspundă cu uşurinţă. Asta nu înseamnă că pixul sau bricheta e un articol promoţional inadecvat în sine, dar utilizarea lor excesivă a dus scăderea impacului lor, ca şi obiecte promoţionale. Merită să fie folosite doar pentru scopuri speciale, când funcionează cu o altă aplicabilitate (de exemplu clipsul pixului poate funcţiona ca o agrafă pentru mapa de conferinţă).

Pe lângă calitate contează şi preţul. Pentru că abordăm modelul afacerii deschise, vă punem la dispoziţie preţurile noastre. Le puteţi consulta aici. De asemenea, puteţi să răsfoiţi Catalogul Initiale virtual, astfel vă puteţi convinge, că produsele alese, sunt cele potrivite.

De ce promoţionale în defavoarea metodelor clasice?

  • Funcţionalitate
  • Obiectele promoţionale au o funcţionalitate dublă: pe lângă faptul că funcţionează ca suporturi pentru mesajele firmei, ele sunt obiecte uzuale, care pot fi folosite de clienţi şi potenţiali clienţi, zi de zi.

  • Efect de durată
  • Prin folosirea lor ca obiecte uzuale, au o viaţă mai lungă, impactul mesajului fiind unul de durată, putând atinge chiar şi un grup mai mare de oameni.

  • Obiectivitate
  • Promoţionalele pot contribui la dezvoltarea unor branduri de încredere şi obiective, de obicei mesajul fiind purtat de persoane din afara firmei.

  • Costuri reduse
  • Acţiunile de promovare cu ajutorul obiectelor promoţionale costă mai puţin, decât publicitatea prin mass-media. Publicul ţintă poate fi mai bine atins, asta înseamnă că numărul mesajelor fără efect este mult mai mic, faţă de promovarea în mediile tradiţionale, cum este presa tipărită sau cea audio-vizuală.

Exemple de tehnici în personalizare


Imprimare digitală Piezo

Cu ajutorul aparatului Dreamjet 2880 putem imprima în policromie (6 capete de printare tip PIEZO - CMYKLcLm) pe diferite obiecte având suprafaţa convexă, concavă sau plană şi o gamă largă de materiale (lemn, metal, ceramică, plastic, carton, textile). Calitatea imprimării policromice este superioară, având rezoluţia fotografică de 5760 dpi şi este rezistentă la intemperii. Dimenensiunea graficii poate varia începând de la mărimi minimale până la 33x60 cm, în funcţie cât permite suprafaţa imprimabilă. Această tehnologie de imprimare poate fi folosită în cazul obiectelor promoţionale de culoare deschisă. Datorită costurilor relativ scăzute, ale cernelurilor şi accesoriilor, poate înlocui tehnologia serigrafică la tiraje mici şi medii.

Gravare

Dacă clientul doreşte o personalizare elegantă pe obiectele promoţionale din lemn, sticlă, marmură sau piele, vă sfătuim să alegeţi personalizarea prin gravare laser. Deţinem un aparat de gravură laser pe bază de CO2, marca LGE, care poate grava orice suprafaţă, rezultatul fiind unul de lungă durată.

Tampografie

Imprimarea tampografică este o tehnică de personalizare care se bazează pe transpunerea vopselei cu ajutorul unui tampon de silicon de pe un clişeu fotosensibil, pe suprafaţa imprimabilă. Firma noastră lucrează cu o maşină de tampografiat manuală, cu ajutorul căreia putem personaliza suprafeţele convenxe sau concave în maximum 6 culori până la 6x6 cm dimensiunea maximă.