sc. Initiale srl. prezinta: Elistaria.com
PDF Imprimare Email

initiale_backup_web

Initiale Backup Profesional

 • Preţul licenţei pentru un calculator: 30 EURO

Programul  profesional pentru birou sau pentru acasă permite arhivarea uşoară a documentelor sau altor date importante. Oferim arhivarea de Outlook (Express) sau alte software şi date cu un backup wizard uşor de folosit care îţi poate securiza datele tale în câteva clipe.

Initiale Backup Advanced

 • Preţul licenţei pentru un număr nelimitat de calculatoare: 100 EURO
 • Microsoft Exchange: 5 EURO pentru fiecare Mailbox-Level Account

Programul nostru Advanced corespunde nevoilor de arhivare impuse de oricare afacere, asigurând securitatea datelor. Cu suport Linux, Windows Server, Exchange, SQL, Oracle, MySQL, şi Lotus Notes/Domino poţi fi sigur că datele importante sunt păstrate criptate şi în siguranţă maximă.

Initiale Backup – Spaţiu de stocare pe servere

 • Preţul lunar: 5 EURO/GB

Simte-te în siguranţă, ştiind că datele tale sunt stocate pe mai multe servere din datacentere diferite. În acest mod orice catastrofă s-ar întâmpla la tine – furt, incendiu, etc. – datele tale sunt totuşi protejate şi în siguranţă în mai multe locaţii.

Cu technologia Replicated Storage Site dacă se întâmplă o problemă sau catastrofă într-una din locaţiile principale de backup, datele tale sunt duplicate în stadiul lor criptat în alte locaţii. Dacă o locaţie nu poate fi online, mai sunt încă multe alte care au datele tale online.

 
De ce? PDF Imprimare Email

Datele tale sunt în continuă creştere

Ca urmare a utilizării răspândite a internetului şi e-mailului nevoia pentru depozitarea sigură şi securitatea datelor a crescut exponenţial. Încă în anul 2002 Corporaţia Internaţională a Datelor (International Data Corporation IDC) a prognozat o rată de creştere anuală a datelor cu 80%. Ritmul accelerat în care sunt create, acumulate şi distribuite datele face ca şi pregătirea ta pentru o catastrofă să fie susţinută.

 

Date de mii de dolari

Cauza pierderii de date (sondaj Ontrack Data)

Văzut dintr-o perspectivă strategică, datele reprezintă miezul afacerii tale. Ai investit o grămadă de timp, bani şi efort pentru dezvoltarea datelor unice afacerii tale. Contacte, evidenţa vânzărilor, oferte, evidenţe contabile, material marketing, contacte de afaceri, e-mailuri sau chiar fotografii digitale făcute cu ocazia unor evenimente sunt baza activelor inestimabile ale afacerii tale pe care nu îţi poţi permite să le pierzi.

Studii au arătat că:

 • Date de 1MB ar putea costa chiar şi zece mii de dolari americani
 • Recuperarea a doar 20MB date pierdute costă mai mult de 17000USD  şi durează săptămâni pentru a le termina.
 • O evidenţă scăpată poate costa 180USD ca să o recuperezi.
 • Recuperarea datelor de pe un HDD avariat este extrem de costisitor.

 

Pierderea datelor face ca afacerea ta să sufere. Datele afacerii tale merg mână în mână cu operaţiunile tale normale. Pierderea unor asemenea date sau inaccesibilitatea lor temporară poate periclita poziţia ta. Companiile fără un backup proactiv şi o politică de recuperare cel mult probabil vor da faliment în 2 ani din cauza unui dezastru major. Pierderea datelor de afaceri poate ruina reputaţia afacerii tale şi pot duce la litigii costisitoare. Cel mai rău între toate, întrerupe continuitatea în afacere.

 

O abordare convenţională a backup-ului nu e suficientă

Metodologiile  backup convenţionale nestructurate, modeste precum banda, CD/DVD şi hard drive-uri externe rămân în urmă în asigurarea unor soluţii fiabile pentru că:

 • rată de eşec ridicat la recuperare
 • viteză mică de citire/scriere
 • backups-uri verificate impropriu, recuperări iminente cu date incomplete.
 • costuri înalte de întreţinere
 • proceduri nesigure de depozitare offsite
 • flexibilitate redusă pentru  backup din cauza capacităţii fixe per mediu backup
 • probabilitate crescută a problemelor induse de neglijenţă
 
Caracteristicile principale PDF Imprimare Email
 • Protecţie continuă

Tehnologia de protecţie continuă  de date (PCD) Initiale Backup captează fiecare versiune a unui fişier care a fost salvat pe hard drive. Cu PCD chiar dacă hard driveul  este avariat după o zi întreagă de lucru fără ca tu să fi făcut  backup, copii actualizate ale fişierelor tale vor fi intacte pe serverul backup. Asigură o protecţie real time de încredere pentru servere, desktop şi laptop fără intervenţia  utilizatorului. În acelaşi timp backup-ul va rula când calculatorul nu foloseşte alte resurse şi nu te va încetini.

Backup-ul constă în faptul că se fac copii după datele importante în aşa fel încât aceste copii adiţionale pot fi folosite la recuperarea originalului după un dezastru de pierdere a datelor. Cu Initiale Backup datele sunt copiate, comprimate, criptate şi în final încărcate pe un server prin Secure Sockets Layer (SSL). Initiale Backup asigură un alt nivel de protecţie prin copierea datelor de pe serverul (-ele) backup pe servere din alte locaţii geografice. Acesta oferă mai multă siguranţă ceea ce nu poate asigura un alt software backup în sine. Asigură o protecţie real time pentru servere, desktopuri şi laptopuri fără intervenţia  utilizatorului. În acelaşi timp backup-ul va rula când calculatorul nu foloseşte alte resurse şi nu îl va încetini.

 

 • Compatibilitate

Initiale Backup este compatibil cu orice sistem de operare pe care ruleză Java Runtime Environment 1.4.1+ , deci pe aproape toate sistemele precum Windows, Linux, Mac, NetWare, etc. Initiale Backup poate arhiva cele mai multe aplicaţii server side, incluzând Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server, Lotus Notes/Domino, Oracle, MySQL, etc. Acesta permite arhivarea uşoară a tuturor acestor software, utilizând metode recomandate de producători. Cu Initiale Backup satisfacem la cererea clientului orice nevoie de arhivare.

Microsoft Exchange Server este cel mai popular server de e-mailuri folosite de afaceri de diferite mărimi. Initiale Backup poate arhiva e-mailurile, calendare, liste de contract, etc., utilizând acelaşi metodă ca şi Microsoft's Backup Utility. Această capacitate face din Initiale Backup un instrument ideal de arhivare pentru Microsoft Windows Server şi Microsoft Exchange Server.

 

 • Confidenţialitate

Fiecare dată arhivată este criptată cu o cheie aleasă şi cunoscută numai de beneficiar. Initiale Backup nu are acces la parolele tale. Parolele intră criptat în baza de date.

 • Fiecare dintre serverele noastre sunt localizate în centre de date sigure şi monitorizate cu acces restricţionat.
 • Pentru redundanţă datele criptate sunt duplicate pe unul sau mai multe servere în locaţii geografice diferite.
 • Pentru control Initiale Backup client software generează automat loguri, detailând datele, fişierele şi momentul în care au fost arhivate.

 

 • Jumpstart

Initiale Backup Jumpstart cu tehnologia in-file delta permite arhivarea unui volum mare de date într-un timp foarte scurt. Această tehnologie inovativă permite arhivarea unui volum mare de date de pe hard drive-ul local. Cu tehnologia noastră particulară in-file delta fişierul original trebuie arhivat numai o singură dată, şi anume prima fază de arhivare. După aceea numai modificările din  interiorul fişierului care au fost făcute ulterior arhivării precedente trebuie  actualizate.

De exemplu în cazul unui fişier de 50GB acesta se salvează pe un drive exterior sau un snap server pe care ni le trimiţi. Noi salvăm datele pe serverul backup.

 

 • Costuri mici

Cu Initiale Backup puteţi proteja datele importante sub un singur cont la un  preţ scăzut. Versiunea ‘Advanced' permite folosirea unui număr nelimitat de staţii de lucru sau servere per cont backup ceea ce o face ideal pentru orice societate. Costurile convenabile şi facilităţile serviciilor noastre asigură o soluţie excepţională când vine vorba de protecţia datelor.

Toate abonamentele includ un număr nelimitat de arhivări, recuperări nelimitate, transfer nelimitat de date.

 

 • Uşor de folosit

Odată setat şi configurat sursa backup nu mai aveţi nimic de făcut. Cu rapoarte zilnice trimise prin e-mail o să fiţi la curent cu statutul backup-ului D-voastră cu logguri detailate.

Operaţiunile de recuperare se pot face cu câteva clickuri oricând e necesar de la orice calculator cu acces internet

Consola de administrare web integrat Initiale Backup permite administratorului de sistem să administreze regulile  backup şi setările de cont pentru toate calculatoarele.

Cele două versiuni al programului nostru Initiale Backup Advanced şi Initiale Backup Professional permite flexibilitatea caracteristicilor şi funcţionalităţilor pentru satisfacerea nevoilor diferitelor utilizatori şi implementări.

Initiale Backup express startup service tinde să vă asiste la instalarea, configurarea şi administrarea softwareului Initiale Backup fără costuri suplimentare. Odată ce hardwareul şi sistemul de operare sunt puse la loc profesioniştii noştri pot efectua toate instalările şi configurările de soft, economisind timpul D-voastră şi punând datele în siguranţă în cel mai scurt timp.

 

 • Serviciu clienţi

Serviciul nostru de clienţi profesionist stă la dispoziţie pentru a răspunde la orice întrebare.

 • suport gratuit chiar pe telefon
 • disponibil online
 • răspunsuri profesionale şi rapide

 

Protejează-ti datele importante acum! În mult cazuri datele sunt inima afacerii tale. Initiale Backup asigură ca planul de protecţie a datelor tale să fie solid şi uşor de administrat. Contactează imediat reprezentantul nostru pentru ca datele tale importante să fie protejate.

 

elistaria.com