sc. Initiale srl. prezinta: Elistaria.com
Ce este SEO?

Aţi realizat pagina Dumneavoastră de web. Este frumos, interesant şi simţiţi că totul este într-un loc, aşa cum v-aţi închipuit iniţial. Vizitatorii îşi găsesc informaţiile, produsele, serviciile, contactele căutate. Mai există o singură problemă: vizitatorii sunt puţini. Soluţia pentru această problemă este optimizarea pentru motoarele de căutare. Din ce în ce mai mulţi folosesc Google, cel mai important motor de căutare, aşa că ar fi bine ca o pagină web să fie prezent acolo. Dacă o pagină web nu este listat în Google, înseamnă ca şi cum nici n-ar exista. Iar dacă cineva nu este poziţionat în primele 20 de locuri în rezultatele de căutare, nu contează prea mult.

SEO este o metodă în online marketing, care are ca scop poziţionarea cât mai favorabilă a unei pagini web în rezultatele motorului de căutare. Poziţionarea cât mai bună dă importanţă paginii web, deoarece conduce la creşterea semnificativă a numărului de vizitatori. Degeaba aveţi o pagină cu cele mai bune produse, dacă nu va apărea în primele zece rezultate, veţi pierde mulţi clienţi potenţiali.

Dacă trebuie să luăm o comparaţie, am putea spune că este ca şi cum aţi muta magazinul Dumneavoastră din strada mică, pe o stradă principală, unde cu siguranţă vor fi mai mulţi vizitatori şi astfel mai mulţi cumpărători. Cu serviciul nostru, veţi putea fi în primele poziţii în motoare de căutare (Google şi Bing), totodată vă ajutăm să vă menţineţi mult timp poziţia aceasta.

Pentru servicii de optimizare în limba maghiară oferim siteul: SEOmarketing.ro

 
De ce este important?
  • pentru că majoritatea oamenilor folosesc motoarele de căutare dacă au nevoie de informaţii
  • pentru că astfel puteţi avea trafic targetat conform ariei Dumneavoastră de specialitate
  • pentru că vrem ca pagina voastră să vă aducă profit, dacă asta e scopul vostru
  • pentru că ar fi bine ca tot ce avem de spus să nu facem doar pentru noi, ci şi pentru toţi cei care ar putea fi interesaţi de asta
 
Optimizare prin Google
Succesul Google provine din serviciul de căutare. În zilele noastre cel mai important motor de căutare este Google, astfel afişările în acest a aduc cei mai mulţi vizitatori. Algoritmii din Google au la bază PageRank-ul, care e un număr ce ne arată cât de mult apreciază Google o anumită pagină. Numărul acesta este definit de cantitatea şi calitatea (PageRank) paginilor de pe care au sosit vizitatori pe pagina respectivă. Valorile PageRankurilor publice sunt actualizate anual în general de 4 ori. Însă este bine de ştiut  faptul, că la definirea rezultatelor de căutare sunt luate în considerare valorile PageRank care nu sunt vizibile, dar sunt mereu actualizate.